'

Web-Drev support

 

Herunder kan du finde info og guide til web-drev.

 

 


 

Vælg en guide:

 

Opsætning af Web-Drev.

 


 

 

FAQ - Oftestillede spørgsmål:

 

Bliver en delt mappe slettet på alle brugere, hvis en bruger sletter den?

Nej, mappen bliver kun slettet hos den bruger der slettede den.

 

 

Er det muligt at være logget ind på mere end en bruger?

Ja.

 

 

Er det muligt at gå til en tidligere version af en fil?

Ja, det er muligt at gå tilbage til tidligere versioner.